Російське керівництво тільки й чекає формального приводу почати повномасштабну війну. А оскільки Мінських угод Україна дотримується, Федеральній службі безпеки РФ доводиться самостійно "розгойдувати човен". Агенти Кремля планували теракти на території власної країни, щоб потім звинуватити в них українську сторону.

Про це в ефірі "Прямого" заявив голова СБУ Василь Грицак, звертаючись до директора ФСБ Олександра Бортникова.

"Олександр Васильович, я до вас звертаюся як офіцер до офіцера. Навіть в умовах війни є правила, які не можна переходити для співробітників спеціальних служб. Ви перейшли всі можливі межі, які тільки можна перейти. І ви, і я знаємо, що до організації терактів на території України - і в Одесі, і в Харкові, і в Херсоні, і в інших містах - причетні співробітники спецслужб", - підкреслив Грицак.

Він також звинуватив російське керівництво у цинічності й жорстокості по відношенню до власного населення.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Цього разу ви були готові підірвати у себе своїх російських громадян для того, щоб дестабілізувати ситуацію в Росії й дати підстави для вторгнення на територію України, для початку повномасштабної кампанії. За ці речі доведеться відповідати. Ви розумієте, що сьогоднішня російська влада, зокрема й Путін - не вічні. Ви розумієте, скільки проклять отримають ваші діти? У ваших силах це все зупинити. Зупиніться!" - закликав Грицак.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", стало відомо, хто знищив українських зрадників у Росії.