15 охоронців ледь впоралися з американським ув'язненим у в'язниці Чикаго.

Відео події з камер спостереження опублікували в Youtube.

Спочатку ув'язненого хотіли скрутити двоє охоронців, однак він вирвався. Після на допомогу колегам поспішили ще кілька людей. Але і 15 чоловік не змогли впоратися з ним. Під час бійки охоронці кілька разів отримали по обличчю.

І тільки коли один з охоронців застосував перцевий балончик, ув'язнений здався, і поліцейські надягли на нього наручники.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що генпрокурор Юрій Луценко підтвердив виявлені факти знущання над ув'язненими і масового побиття затриманих в Одеському СІЗО та заявив, що за це відповість особисто керівник ізолятора. Луценко зазначив, що його шокували факти порушення норм утримання ув'язнених.