Автомобіль 4 вересня близько 5:50 за місцевим часом влетів у вхідні двері будівлі кіноконцертного театру "Космос" в російському місті Єкатеринбург. Після цього почалась масштабна пожежа.

Про це повідомляють російські ЗМІ. Автомобіль УАЗ був завантажений трьома газовими балонами і бочкою з невідомо рідиною, ймовірно бензином. Водія в момент аварії не було в салоні авто.

"Повідомлення про пожежу надійшло сьогодні вранці о 5:50. Перші пожежно-рятувальні підрозділи прибули до місця виклику вже через 6 хвилин. На цей момент горіла вхідна група кінотеатру і автомобіль УАЗ, що знаходився поряд", - розповіли в МНС.

Вогонь охопив близько 30 квадратних метрів. На місце події прислали 18 одиниць спецтехніки і 52 рятувальника. З будівлі евакуювали п'ятьох людей. На даний момент пожежу вдалося загасити. Обійшлося без жертв і постраждалих.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Проводиться перевірка, причина загоряння встановлюється, слідчі органи встановлюють обставини аварії. Поліція розшукує водія автомобіля.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, в одному з російських міст постраждав штаб партії "Єдина Росія". Його підпалили невідомі.