Російська армія знаходиться в жалюгідному моральному і технічному стані.

Про це розповів представник міжнародного розвідувального співтовариства InformNapalm Михайло Макарук ст ефірі українського телеканалу.

При цьому він навів як приклад дії росіян в Сирії, Україні та Грузії за останні роки.

"Показала себе авіація російська в Грузії. Грузинська армія, в 20 разів менше, вгробила 2 міжконтинентальних бомбардувальника типу Black Jack. При цьому оператори грузинських установок" Бук "тільки проходили навчання", - сказав Макарук.

Не краще йдуть справи в Сирії. Тут, за словами експерта, росіяни зібрали дуже потужне угрупування. Однак чим вони бомблять? Снарядами, які зроблені за технологією 60-х років.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

В Україні кидаються в очі небойові втрати. За підрахунками Макарук, за минулий рік на Донбасі загинули понад 3 тис. Російських строковиків. "Це наслідок" дідівщини ", розбрату і корупції серед вищих щаблів влади та офіцерського складу", - сказав експерт.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що угруповання російських кадрових військових зайшло на територію України ще за кілька тижнів до трагедії в Іловайську в 2014 році.