23-річна зірка соціальної мережі Instagram Габбі Епшейн, яка є однією з найуспішніших моделей, розповіла про недоліки своєї роботи.

Як повідомляють РосЗМІ, на акаунті дівчини 1,8 мільйона підписників. Та красуня скаржиться, що люди з незрозумілої причини не сприймають її всерйоз.

Габбі вже заробила на власну нерухомість на Золотому узбережжі. Вона подорожує по всьому світу та заробляє тисячі доларів за один рекламний запис на акаунті. Але дівчина стверджує, що про таку роботу їй соромно розповідати новим знайомим.

"Зазвичай я кажу, що працюю в рекламі. І я ніколи не зізнаюся, що заробляю в Instagram. Я відчуваю, що таку роботу не сприймають всерйоз", - розповіла вона.

Зараз модель шукає інші джерела заробітку, які дозволять їй відчувати себе впевнено.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

За її словами, кожного дня вона отримує кілька сотень листів від різноманітних брендів, які бажають розмістити свою рекламу у неї на сторінці. Однак, з величезного списку Габбі обирає лише кілька з тих, які в дійсності могла рекомендувати знайомим.

Знаменитість стверджує, що це важка робота. Крім того, їй дуже важко спокійно реагувати на негативні коментарі, які залишають користувачі мережі під її особистими фотографіями.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", відома модель розкрила таємницю успішної кар'єри.