Літо скінчилося, а значить відпочинок на морі в Україні, практично, теж. Погода вже не буде настільки гарною, щоб море достатньо прогрілося для купання. Але це не проблема, адже з України, без пересадок можна долетіти більш ніж 10 країн Азії, де можна чудово відпочити на море восени. Тому ми вирішили розповісти вам, де найкраще відпочити на морі за кордоном восени.

Катар
Залишатися без візи там можна 30 днів. Варто відзначити, що зовсім недавно в українців з'явилася можливість долетіти в Катар без пересадок. Квиток в одну сторону вам обійдеться в 11 419. Крім морського відпочинку в Катарі, там так само можна сходити на кілька екскурсій, і погуляти по розкішному місту.

Грузія
Тут відпочинок буде набагато простіше і дешевше, але не можна сказати, що гірше. В Грузії все ще можна купатися в морі, а крім цього країна відома своїм гостинним народом, вином і безліччю пам'яток. Так що восени в Грузії точно не буде нудно. До речі, долетіти туди можна за 1450 грн. А без візи там можна перебувати цілий рік.

Казахстан
Прекрасна країна, якщо вам цікаві культурні та історичні пам'ятники. До того ж, тут буде тепло практично до кінця осені, тому можна відпочити і на пляжі. Достаток пам'яток точно не дасть вам нудьгувати. А перебувати в Казахстані без візи можна 90 днів. Квиток на літак, до речі, обійдеться мінімум в 5540 грн.

Туреччина
Звичайно, куди ж без неї. Вже давно улюблений напрям для людей з усього СНД, включаючи Україну. Видів відпочинку тут величезна кількість, ну а вже всім улюблений, турецький all inclusive нікуди не подівся. Долетіти в країну можна мінімум за 1520 грн із Запоріжжя, а перебувати в країні без візи можна 90 днів.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Ізраїль
Ця країна вже дуже давно полюбилася всім українцям. Летять туди в будь-який час року. Особливо восени, адже там все ще можна покупатися в морі. Ну і звичайні пам'ятки Ізраїлю ніхто не відміняв, так що нудно не буде, навіть якщо ви вже не в перший раз відпочиваєте в цій країні. Квиток можна знайти за 4400. А без візи в країні можна перебувати 90 днів.