Скандальний український виконавець Іван Дорн потрапив на цифрові сторінки онлайн версії американського журналу Vogue.

Модний редактор видання Ліана Сатенштейн назвала співака "предметом обожнювання, який ігнорує гендерні правила і закони в Україні", пише Clutch.

"Зазвичай його називають Іваном, а у нас би його звали Джоном. Ваня починав свою кар'єру з пісень із мелодійною музикою і словами, що легко сприймаються на слух. На початку свого творчого шляху Дорн, як правило, скромно одягався, але тепер, направивши свій погляд на підкорення світового шоу-бізнесу, виконавець став більш ексцентричним як у своїй музиці, так і в стилі. Його бажання завоювати нову аудиторію можна простежити в його відеокліпі Collaba, який був знятий у Лос-Анджелесі. Дорн, який часом нагадує більш м'яку версію Конора МакГрегора, обрамляє її як "оду для повій", - зазначила редактор.

Що стосується самого Дорна, то він зізнався виданню, що Україна виявилася не готова до його нового напрямку. Своїми ідейними натхненниками артист назвав Шуру, Андрія Данилка і Сергія Звєрєва, які вже давно виходять на сцену в жіночому вбранні.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Коли мені було 10 років, моя мама змусила мене виступити у жіночому одязі, тому що був співак, його звуть Шура, який був досить знаменитий у 90-х роках. Він носив жіночий одяг, туфлі на високих підборах або платформі, вузькі брюки і шубу", - розповів Іван.

За словами Сатенштейн, Дорн - перший гетеросексуальний артист у Східній Європі, який наважився відхилитися від традиційного визначення мужності.

"Я не знаю, де можна провести лінію між тим, що дозволено і не можна. Я просто намагаюся, перевіряю і з'ясовую. Після виходу Collaba все стало по-іншому. Всі зрозуміли, що вони можуть бути трохи більш відкритими", - підкреслив Ваня.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Дорн засвітився у психоделічному VHS-кліпі.