Відкрилася перша випробувальна база для цивільних безпілотників в Шанхаї. У Східному Китаї налічується близько 110 виробників безпілотних літальних апаратів, що становить майже 30% від загальної кількості виробників по країні.

Також у Східному Китаї також налічується 40 000 зареєстрованих дронов, що становить більше третини від загальної кількості дронов в країні. У зв'язку з популярністю літальних апаратів, Китайські аеропорти відчувають проблеми. У зв'язку з цим уряд Китаю зобов'язала реєструвати дрони, які важать понад 250 гр.

"Користувачі дронов потребують тестового майданчику, де вони можуть вивчити правила управління", повідомив Китайський уряд. База розташована в районі Цинпу в західному Шанхаї. Власники дронов зможуть піднімати їх на висоту до 150 м і всі випробувальні польоти будуть проходити під наглядом для забезпечення безпеки.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що жителів планети попередили про нову небезпеку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще