Компанія Panasonic в рамках виставки побутової електроніки IFA 2017, представила роботизований холодильник, що реагує на голосові команди і самостійно переміщується по приміщенню.

У зв'язку з постійним здешевленням електроніки, побутова техніка стає все "розумнішою". Голосовими командами можна керувати від холодильника до автомобіля. І хоча встановлення додаткових екранів, або інтеграція голосових помічників здобула успіх, не багато з "розумної" домашньої електроніки здатні пересуватися (за винятком робо-пилососа).

Тепер компанія представила самохідний холодильник міні-бар, який вміє орієнтуватися в приміщенні і реагує на голосові команди. За допомогою лазерних датчиків і сенсорів, холодильник здатний орієнтуватися в просторі, пересуваючись у вказане йому місце. Також в холодильнику є база даних, за допомогою якої він може рекомендувати гостям закуски і напої, що знаходяться в ньому.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що жителів планети попередили про нову небезпеку.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще