Осінь – це пора, коли, найчастіше, нікуди не хочеться виходити. І літні прогулянки на свіжому повітрі плавно перетікають відпочинок вдома під пледом, з чашкою чаю. А що може бути краще? А краще може бути якщо вас паралельно буде розважати давно улюблений серіал, або мультик. І саме восени зазвичай відбувається найбільше прем'єр. Тому, ми вирішили розповісти вам, які ж будуть найочікуваніші серіали осені 2017.

Американська історія жахів: Культ / American Horror Story: Cult
5 вересня
Цей серіал вже завоював величезну кількість шанувальників по всьому світу. І 7 сезон Американської історії жахів буде останнім, тому, напевно, найбільш очікуваним. Головною темою цього сезону буде передвиборна гонка в США, так що можна буде побачити чималу кількість знайомих персонажів.

Орвіл / The Orville
10 вересня
Чергова пародія на всім відомий "Стар трек". Звичайно, подібних вже було не мало, але цей примітний тим, що над ним працювали дуже успішні та відомі люди: Джон Фавро ("Залізна людина" 1-3, "Месники" і "Месники. Ера Альтрона", рімейки "Книги джунглів» і "Короля лева") і Сет МакФарлейн ("Гріффіни", "Американський татусь!").

Зоряний шлях: Діскавері / Star Trek: Discovery
24 вересня
От, крім комедії, ми побачимо вже цілком типову фантастику про всесвіт "STAR TRЕK". Всі події будуть розгортатися на космічному кораблі USS Discovery NCC-1031, у часі приблизно на 10 років раніше оригінального серіалу.

Готем / Gotham
21 вересня
Черговий, але далеко не останній серіал від всесвіту "DC Comіcs". Події відбуваються в похмурому місті. І початок 4 сезону Готема обіцяє бути справжнім безумством, якого ви навряд чи очікуєте.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Теорія великого вибуху / The Big Bang Theory
25 вересня
Серіал, які показує, що наука – це далеко не сама нудна річ, особливо якщо вчені є досить кумедними. У Теорії великого вибуху величезна кількість шанувальників по всьому світу, так що новий сезон буде одним з найбільш очікуваних не тільки восени, але і за весь рік.

Тепер ви знаєте всі головні прем'єри серіалів вересня, так що під пледом і з чашкою чаю вам точно не буде нудно.