У Краматорськ прибула багатонаціональна інспекційна група з Канади для підтримки українських військових.

Напередодні відбулася зустріч керівництва АТО та інспекторів з Канади, повідомили в прес-центрі АТО.

Українську сторону представляв заступник голови АТО полковник Костянтин Соколов. Про це повідомляє прес-центр АТО на сторінці в Facebook.

Соколов представив іноземним інспекторам ситуацію в зоні проведення АТО та поінформував про останні факти перебування російських військ на території України.

Читайте також: Донецьк знову обстріляли забороненою зброєю

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

При цьому заступник глави АТО висловив канадським офіцерам подяку за підтримку в такий складний для нас час.

У свою чергу канадський підполковник Гарі Хардвік високо оцінив здобутки Української армії в боротьбі проти окупації своєї країни.

Нагадаємо, нещодавно Канада передала в користування ВСУ сучасний мобільний військовий госпіталь, вартість якого оцінили в один мільйон канадських доларів. Госпіталь служить операційним відділенням на полі бою, а також може використовуватися для надання медичної допомоги пораненим перед евакуацією в тил.