Британську пресу вразила нелюдська відданість собаки померлої легенди сцени Джорджа Майкла. Лабрадор на прізвисько Еббі вже кілька місяців сидить на могилі артиста, немов Хатіко.

Собака оселилася біля меморіалу співака і щодня обходить свої "володіння" й обнюхує квіти, які приносять шанувальники Майкла, пише DailyMail.

За Еббі доглядають родичі артиста, але його засмучена улюблениця практично перестала їсти і пити.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Кейт Міддлтон пожертвувала своє волосся, а потім дізналася про онкологію
Показати ще

"Джордж Майкл дуже любив Еббі. Він виховував її з моменту, коли вона була ще щеням, і між ними існував міцний духовний зв'язок", - розповіли близькі співака.

Нагадаємо, популярного виконавця знайшли мертвим на Різдво - 25 січень 2016 року. Він помер у віці 53 років. Спочатку в пресі писали, що причиною смерті була серцева недостатність. Однак пізніше стало відомо, що Майкл боровся з героїновою залежністю.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", похорон Джорджа Майкла нарешті розсекретили.