4 вересня свій 36 день народження відзначає Beyonce. Зараз вона вже не тільки співачка. Вона встигає займатися величезною кількістю справ: працює музичним продюсером, знімається в кіно, випускає одяг і виховує трьох дітей. В честь її дня народження, ми вирішили згадати біографію співачки, і нагадати вам кращі кліпи Beyonce.

Коротка біографія Beyonce

Спочатку Beyonce не займалася сольною кар'єрою. Вона була лідером групи destiny's Child. Незважаючи на це, в 2003 році, вона все-таки зважилася записати свій перший сольний альбом, і виявилося, що не дарма. Dangerously in Love майже відразу ж отримав величезну кількість фанатів по всьому світу, продавався мільйонами і висів практично у всіх американських чатах. Пісні з цього альбому принесли Beyonce цілих 5 нагород "Греммі".

Наступний свій сольний альбом Beyonce презентувала через три роки, у 2006. "B'day" вийшов як раз в день народження співачки, про що і свідчить назва. В ньому було не менше хітів, які допомогли їй отримати ще дві статуетки "Греммі". До речі, в загальному, у неї їх аж 17.

Останній альбом Beyonce вийшов у 2016 році. Він називався Lemonade. Крім фанатів, його так само дуже високо оцінили критики, які сказали, що він був дуже щирим, і найбільш особистим.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

І в день народження Beyonce ми також вирішили нагадати вам кращі кліпи співачки.

Single Ladies (Put A Ring On It)

Halo

Baby Boy

Sweet Dreams

Beautiful Liar