Річард Ю, виконавчий директор споживчого напряму Huawei, представив новий чіп для мобільних телефонів, в якому використовуються революційні функції штучного інтелекту.

Новий чіп під назвою Kirin 970 буде використовуватися в новій флагманській моделі телефону Mate 10, який завдяки унікальному чіпу зможе конкурувати з лідерами мобільного ринку. ШІ зможе включити переклад мови в реальному часі, працювати через голосові команди або доповнювати реальність. До того ж, новий чіп заощадить споживання батареї телефону до 50%.

Huawei описує новий чіп як перший модуль нейронної обробки (NPU) для смартфонів, що поєднує в собі обчислювальну, графічну і цифрову обробку сигналів, які зазвичай розділені по модулям. "Наші пристрої працюють набагато швидше, мають більш тривалий час автономної роботи і більш компактний дизайн" - сказав Річард Ю в інтерв'ю на щорічній виставці побутової електроніки IFA у Берліні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що жителів планети попередили про нову небезпеку.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще