Міліція Донецької області оголосила в розшук 11 так званих "міністрів Донецької народної республіки".

Вони займали свої посади станом на кінець травня поточного року, написав на своїй сторінці в Facebook глава ГУМВС в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

"У червні-липні 2015 міліцією Донецької області були оголошені в розшук 11 так званих "міністрів ДНР", які займали свої посади станом на кінець травня поточного року", - написав він.

Аброськін додав, що міліція встигає документувати перестановки в керівництві "ДНР", незважаючи на високу плинність кадрів.

"Незважаючи на постійні "кадрові перестановки","арешти в молодій республіці", ми встигаємо документувати злочинну діяльність "міністрів" та інших зрадників", - повідомив він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Читайте також: У "ДНР" створюють "брудну бомбу" - The Times

За даними ГУМВС у Донецькій області, з початку проведення АТО оголошені в розшук за ч.5 ст.260 КК України - 1037 осіб, за ч.1 ст.258-3 КК України - 106 осіб, розшукані - 97 осіб.