Уже цієї середи, 6 вересня, вирішиться доля антиросійських санкцій. Посли країн Євросоюзу голосуватимуть - продовжувати чи не продовжувати посилені заходи щодо компаній і фізичних осіб, які підтримують агресію Росії проти України.

Про це у мікро-блозі в Twitter повідомив брюссельський кореспондент "Радіо Свобода" Рікард Йозвяк.

"Посли ЄС у середу мають продовжити візові заборони і заморожування активів на 6 місяців для осіб і компаній, які загрожують суверенітету України", - написав він.

Нагадаємо, 31 серпня уряд США заявив про закриття декількох дипломатичних представництв РФ. Три генеральних консульства разом з усіма послами будуть видворені зі Штатів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Тепер у Росії залишаться тільки три представництва - у Нью-Йорку, Х'юстоні та Сіетлі. При цьому російська сторона, як завжди, не відрізнилася оригінальністю і заявила, що, мовляв, і не треба, ніхто в Америку у них і не їздить.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Кремль відклав запуск скандальних ТЕС у Криму.