У понеділок, 4 вересня, в Харкові сталася страшна дорожньо-транспортна пригода.

Як повідомляє прес-центр місцевої поліції, на вулиці Дерев'янка 23-річний водій BMW-323 не впорався з керуванням і на великій швидкості влетів в електроопору, внаслідок чого загинула дівчина, яка знаходилася в салоні автомобіля. Ще одного пасажира шпиталізували в критичному стані з численними травмами.



Самому водієві пощастило відбутися синцями і переляком, втім, невідомо, чи встиг він зрозуміти, що відбувається: за попередніми даними, чоловік перебував в алкогольному угарі. На місці події у нього знайшли службове посвідчення співробітника УПП в м.Києві ДПП МВС України.



Зараз на місці події працюють правоохоронці. Всі обставини аварії з'ясовуються. Якщо вину водія доведуть, йому загрожує до восьми років тюремного ув'язнення.



Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як в аварію потрапив кортеж президента Сербії.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще