Міжнародний арт-фестиваль "ГогольFest" стартує 7 вересня і пройде у трьох локаціях: ВДНГ, Сцена 6 у Довженко-Центрі та ЦСМ "Дах".

Про це повідомила прес-служба фестивалю.

"Спектаклі, плановані у Театрі на Подолі, відбудуться на нових локаціях: Сцена 6 у Довженко-Центрі та ЦСМ "Дах". Продаж квитків на них розпочнеться вже у понеділок, 4 вересня", - йдеться в повідомленні.

Фестиваль триватиме з 7 по 17 вересня.

Зокрема, 9 вересня на ВДНГ відбудеться музичне гранд-шоу "Dreams OFF" – нова версія відомої програми гурту DakhaBrakha.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Цього року програму фестивалю розділили на дві – Зелену та Червону.

Окрім того, у зв’язку зі зміною локації знижено вартість вхідних квитків на події Червоної програми. Тепер вхідний квиток на будь-яку подію коштує всього 270 грн.

Нагадаємо, як повідомляв "Знай.ua", 9 і 10 вересня на Контрактовій площі столиці та прилеглих до неї вулицях тимчасово заборонять рух транспорту. Обмеження діятимуть у зв'язку з проведенням в Києві "Фестивалю відкриття Українсько-німецького року мов".