Співачка Анна Седокова у перший навчальний день продемонструвала справжній шкільний "лук", повідомляє Clutch.

На сторінці в Instagram зірка поділилася новим знімком. У кадрі Седокова позує в коридорі приватної Ломаносовської школи у Москві, куди віддала свою старшу доньку Аліну.

На Анні - класичний білий верх, чорний низ: елегантний брючний костюм і блуза. Образ артистка доповнила гостроносими туфлями і темними окулярами. А волосся зібрала у строгий пучок.

"І все-таки я люблю школу. Як мама люблю. Зібрала, відвела і цілий день за дитину щаслива. А ще люблю шкільні бібліотеки. Шкода, що коли ще юний, не цінуєш всю цю міць, яку можна почерпнути з книг. Там же всі відповіді на всі питання. Якщо складно, потрібно бігти саме туди. У бібліотеку. Це я вам точно кажу, як би по-бабусиному це зараз не прозвучало", - написала співачка.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Седокова дала доньці життєвий урок.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще