Кримчани раптово різко захотіли оформити собі український паспорт. В анексованому Росією Криму з'явилися оголошення, де пропонується допомога в оформленні біометричного документа для безвізових поїздок до Євросоюзу.

Фото оголошення розмістив блогер RoksolanaToday & Крим в Twitter. Подібними пропозиціями обклеєні салони маршруток в анексованому Сімферополі. Кримчанам пропонують допомогу в оформленні українських закордонних паспортів.

"Попит народжує пропозицію. Росія, додай скрєп! Кримчани щось об'європились. У сімферопольських маршрутках торгують безвізом в Європу", - підписав блогер фото.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

У соцмережі бурхливо відреагували на пост. У коментарях пишуть, що кримчанам дуже захотілося поїхати в "загниваючу Г ** ропу".

Користувачі згадали, що замість європейських країн, жителі півострова можуть поїхати в окуповану Абхазію або Іран.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, День міста в включеному Джанкої відзначили під українські пісні.