Нещодавно гурт "ВІА Гра" відзначив свій 17-й день народження. За ці роки склад коллективу змінювався, певно, частіше, ніж будь-де.

Вони встигли стати еталоном сексуальності, а порівняння із одною з цих дівчат – кращий комплімент для красунь. Проте найбільше глядачам запам'яталися Надія Мейхер, Віра Брежнєва, Анна Седокова.

Любили й Світлану Лодобу, але остання цього року настільки часто потрапляла у скандальні ситуації, що прихильники розділилися на табори. Деякі з тих, хто пішов з гурту, змогли побудувати успішну сольну кар'єру.

Однією з перших привітала колишніх колег Мейхер:

"Любі мої! Сьогодні нам з вами виповнилося 17 років! Хочу подякувати долі за те, що подарувала мені вашу любов, повагу, відданість ... За вашу підтримку у важкі періоди в моєму творчому житті, за віру в мене ... За те, що ви зі мною! Знайте! Ви завжди були і будете в моєму серці і в моїй душі. Люблю кожного з вас, як в цілому, так і окремо ... Люблю!", - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", учасниця гурту "Віа Гра" увійшла до переліку найбажаніших одиначок країни.