Замовник вбивства екс-депутата Державної Думи Дениса Вороненкова, якого застрелили 23 березня в центрі Києва, знаходиться на території Російської Федерації.

Про це сьогодні, 4 вересня, під час брифінгу заявив Генеральний прокурор України Юрій Луценко.

"Можу зараз коротко сказати одне: замовник знаходиться на території Російської Федерації. Він має відношення до злочинних кіл Російської Федерації, а також жваві контакти із спецслужбами Російської Федерації", - заявив Генпрокурор і додав, що виконавцями були громадяни України. На кого вже зібрано достатню кількість доказів, ті вже затримані.

"Зараз, окрім однієї дуже важливої ​​особи, всі інші встановлені і затримані. Декілька місяців ми шукаємо цю одну людину", - підсумував Луценко.


Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що заступник Луценка заявив про розкриття вбивства Дениса Вороненкова.