Російський опозиційний політик Олексій Навальний опублікував цікаве відео з Чечні.

В ролику під крики "Аллах Акбар" чеченці погрожують "всім, хто розмовляє російською" і всьому світу "багатомільйонною армією".

"Послухайте і жахніться. Ми створили (і щедро спонсоруємо своїми податками) в окремо взятому суб'єкті РФ екстремістський ісламістський режим, що загрожує і нам ("запам'ятайте всі, хто розмовляє російською") і всього іншого світу армією смертників", - прокоментував відео політик.

На митинге в Грозном грозят армией смертников

Послушайте и ужаснитесь. Мы создали (и щедро спонсируем своими налогами) в отдельно взятом субъекте РФ экстремистский исламистский режим, грозящий и нам ("запомните все, кто говорит на русском") и всему остальному миру армией смертников. Эти речи ничем не отличаются от тех, кто убивает людей, осуществляя акты террора. Это просто кошмар и преступление против будущего страны.

Posted by Алексей Навальный on Monday, 4 September 2017

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Ці промови нічим не відрізняються від тих, хто вбиває людей, здійснюючи акти терору. Це просто кошмар і злочин проти майбутнього країни", - додав він.

"Радянська Росія, спонсор світового тероризму, створила в кінці кінців терористичний гадюшник в самому серці країни. Вітаю. Путінські перемоги дозріли. Готуйте синів для наступної чеченської війни, росіяни", - відзначають у коментарях.

Нагадаємо, як повідомляв "Знай.ua", президент Чечні Рамзан Кадиров обурився, що російські ЗМІ недостатньо висвітлюють вбивства мусульман в М'янмі.