Терорист-смертник начинив трактор вибухівкою і врізався у КПП військової частини провінції Агри біля Іранського кордону.

Після зіткнення стався вибух в результаті якого двоє військових загинула та 24 отримали серйозні поранення. Турецька влада заявила, що терорист є членом "Робочої партії Курдистану".

За останній тиждень турецька армія нанесла сотні ударів по позиціям курдів та "Ісламської держави" на власній території та в Ірані. Після цього представники курдських сепаратистів заявили, що ніякого перемир'я із Туреччиною не може бути.

"Робоча партія Курдистану" вважається у Туреччині та багатьох інших країнах терористичною організацією. Її представники борються за незалежність Курдистану, який розташовується на території Туреччини, Іраку, Ірану та Сирії.

Читайте також: У Єгипті розстріляли ватажка "Ісламської держави"

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нещодавно керівництво "партії" наказало вивести свої війська із міст Ірану через небезпеку від обстрілів з боку Туреччини.