Думаєте для поїздки за кордон потрібні гроші? Нещодавно один "ентузіаст" вирішив довести протилежне, тільки от в нього це вийшло швидше кумедно, аніж вдало.

Повчальною історією на сторінці у Facebook поділився Антон Ходза.

У міжнародному аеропорту "Бориспіль" камери спостереження за фільмували дивного чоловіка: він спочатку стояв разом з усіма в черзі паспортного контролю, а потім вирішив його обійти. Щоправда, у досить дивний спосіб: навприсядки, між кабінами, якраз поблизу прикордонників.

Порушника інспектор виявив не одразу, але його все-таки затримали. Пояснення вчинку здивувало навіть бувалих співробітників аеропорту:

"Свої дії порушник спочатку обґрунтував тим, що у такий спосіб хотів перевірити пильність прикордонників, а згодом сказав, що планував відлетіти до Нью-Йорка, рейсів у напрямку якого не було. Встановити особу поки не вдалося, при собі чоловік документів не мав, серед речей в нього було лише 45 копійок".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

У Борисполі виправдовуються: мовляв, всі документи були в порядку. Користувачі мережі здивовані таким способом перетнути кордон, але "винахідливість" оцінили:

Як повідомляв портал "Знай.ua", стало відомо, хто не зможе скористатися безвізом.