Столичний перевізник покарав водія маршрутного таксі №478, який відмовився визнати право пільгового проїзду дружини загиблого офіцера війни на Сході і з криками та нецензурною лексикою вигнав її з автомобіля.

Випадок стався 2 вересня.

"2 вересня сіла в 478 маршрутку. Надала посвідчення "Дружина загиблого офіцера" і друге "Член сім'ї загиблого". На що водій з криком, ганьбою і триповерховими матами вигнав мене геть. До того ж водій заявив: скільки ми вам годувати можемо? Такі як ти заходять, а потім у людей гаманці зникають", - розповіла дружина загиблого учасника АТО Світлана Власенко.

4 вересня стало відомо, що водія звільнено з роботи. Окрім того, жінка подала заяву до поліції.

Нагадаємо, як повідомляв "Знай.ua", співробітник Мелітопольського відділу поліції неадекватно повів себе на дорозі, зачепивши машиною людину, після чого спробував втекти з місця події. Відповідне відео опубліковане на YouTube.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще