Двоє російських військовослужбовців загинули в сирійській провінції Дейр-ез-Зор після обстрілу терористами "ІДІЛ" автомобільної колони.

Відповідне повідомлення оприлюднило Міноборони РФ.

Як, повідомляється військовослужбовці контрактної служби супроводжували автомобільну колону. При проходженні в провінції Дейр-ез-Зор автомобільну колону обстріляли з мінометів.

За даними Міноборони РФ, в результаті обстрілу один військовослужбовець загинув на місці, інший отримав важкі поранення і помер у госпіталі.

Нагадаємо, інтервенція Росії в Сирію ведеться ще з 2011 року. У вересні 2015 року інтервенція стала відкритою. Російські війська воюють на боці урядових військ Башара Асада.

Нагадаємо, як повідомляв "Знай.ua", ще один російський найманець повернувся з Сирії в рідний Оренбург у цинковій труні після того, як автомобіль, у якому він їхав, підірвався на фугасі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще