Столиця республіки Башкирія Уфа потонула внаслідок сильних злив.

Відповідні фото та відео оприлюднили у соцмережах.

За даними місцевого рятувального відомства, через негоду в Уфі підтопило понад 10 вулиць, також затоплений залізничний вокзал.

Також в Уфі потоком води на перехресті знесло сімейну пару з дитиною у візочку. Їм на допомогу прийшов водій бульдозера, який своєю машиною перегородив потік.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Так і інфаркт від такого грому можна отримати. Сидимо тиснемося один до одного з собакою під ковдрою. Уфа, тримайся", - діляться користувачі.

Нагадаємо, як повідомляв "Знай.ua", у російському місті Уфа 34-річний слідчий Ільгізар Ішмухаметов покінчив із життям. У передсмертному зверненні чоловік розповів, що до самогубства його довела нова начальниця поліції.