На Вінниччині інженер Петро Кіщенко переробив раритетний Запорожець на моторний човен.

І тепер на машині їздить, плаває, рибалить і навіть полює. А ще катає сільських дітей, бо, де б не з'являлася його амфібія, вона неодмінно викликає захват, повідомляє "ТСН".

Винахід важить 740 кілограмів і може вмістити 12 осіб вагою 40-50 кілограмів. З повним паливним баком авто-амфібія може проплисти до тисячі кілометрів. На суші трансформований транспортний засіб розганяється до швидкості 120 км/год, а пливе – 20 км/год. При цьому, транспортний засіб може пересуватися за допомогою весел.

Також після трансформації українець значно швидше добирається на дачу. За його словами, вплав шлях становить 11 кілометрів, а в об'їзд по суші – 27 км.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, як повідомляв "Знай.ua", у мережі з'явилося відео, на якому літак на злеті крилом ламає щоглу корабля. Це сталося на французькому курорті в місті Валабрег, перший літак-амфібія Canadair CL-415 злетів без проблем, а от другий не зміг обійти щоглу корабля, що стояв поруч, і розніс її.