Українцям пояснили, як нова формула вплинула на тарифи

Введення формули "Роттердам+" не вплинуло на розмір тарифів на електроенергію для населення. Про це повідомив голова НКРЕКП Дмитро Вовк.

Золото Януковича: в ГПУ прояснили ситуацію

Українські правоохоронці ведуть слідчі дії з вилучення півтонни золота, які зберігаються на рахунку в швейцарському банку. Про це повідомив Генеральний прокурор України Юрій Луценко під час робочої поїздки до Миколаєва.

Черговий український гурт намилився на заробітки в Росію

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Український гурт "Валентин Стрикало" зібрався в Росію з масштабними гастролями. Ці плани обурили соцмережі. Про гастрольні плани лідер колективу Юрій Каплан поділився у Twitter.

Лист Обами Трампу злили в мережу

Екс-президент США Барака Обама написав листа своєму наступнику Дональду Трампу і залишив на столі в Овальному кабінеті. CNN оприлюднило зміст цього листа.

"Білі" хакери зберуться в Україні

23 вересня у Харкові пройде один з наймасштабніших кіберфорумів "HackIT-2017", де фахівці обговорять нещодавню атаку вірусу NotPetya.