4 вересня у Києві сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода. На вулиці Саперно-Слобідська зіткнулися два автомобілі - Toyota і Opel.

У результаті останній відлетів убік, врізався у стовп і вибухнув. Очевидці трагедії були впевнені - водієві не вижити, проте несподівано з палаючої машини показався чоловік. Він виліз через розбите заднє скло.

Київський бізнесмен Сергій Птіцин, який теж виявився на місці ДТП, опублікував на сторінці у Facebook дивовижні кадри, схожі на зйомки голлівудського бойовика.

"Вчіться, люди, як потрібно боротися за своє життя!!! А я був упевнений, що вже без варіантів... Молодець хлопець, зібрав всі свої останні сили", - написав Птіцин.

Водієві вдалося врятуватися останньої миті. Після того, як він вибрався, автомобіль спалахнув із новою силою і згорів дотла за лічені хвилини.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

За словами медиків, у потерпілого травми середньої тяжкості, контузія, сильні удари, перелом, але загрози життю немає.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", п'яний коп влаштував смертельне ДТП у Харкові.