Відомий український журналіст Павло Золотарьов, більш відомий під ім'ям Павло Мясоєдов, зізнався, що активно співпрацював з представниками російської влади, особливо що стосується зазіхань на територіальну цілісність.

Про це йдеться в постанові Печерського суду. Аналогічні заяви в лютому під час брифінгу робили Генпрокурор Юрій Луценко і глава СБУ Василь Грицак.

Вони розповіли, що Москва платила Мясоєдову за організацію мітингів і за те, що він домовлявся з місцевою владою для прийняття вигідних для Кремля рішень. Його провину доводять і десятки телефонних розмов, перехоплених українськими спецслужбами. На записах Мясоєдов домовляється з російськими представниками про створення антиукраїнських рухів і підкуп політиків, щоб в майбутньому не тільки Донбас отримав особливий статус. Повідомляється, що за кожне виконане доручення Мясоєдов отримував від 60 до 100 тисяч доларів, які розподіляв між виконавцями.



Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що російська журналістка назвала головну відмінність українців від росіян.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще