У центрі Києва невідомі заштовхали в автомобіль дівчину. Випадок стався біля готелю "Дніпро" у добре освітлений час і прямо на очах у перехожих.

За словами очевидців, близько 18:00 двоє чоловіків силою посадили жертву в машину сріблястого кольору, пише УНН. Перехожі спробували перешкодити зловмисникам, але марно.

На щастя, дівчина встигла викинути з вікна автомобіля сумку, яку свідки свавілля одразу ж підібрали і встановили особу викраденої - у сумці знаходилося посвідчення журналіста одного з електронних видань.

Перехожі терміново викликали поліцію, проте стражі порядку приїхали лише за годину. У правоохоронних органах поки ніяк не коментують те, що сталося.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", посеред багатолюдного Києва викрали чоловіка.