Американка на ім'я Крістал Міллер страждає від рідкісного захворювання - хвороби Крона: це коли кишечник або травна система практично постійно запалені.



Перші здогадки, що щось не так, завітали до 15-річної Крістал, коли вона зрозуміла, що надто часто хворіє, страждає від діареї і може спати майже цілодобово. Про це пише видання Independent.

Сім років лікарі намагалися тримати хворобу дівчини під контролем, проте в 22 роки Крістал видалили анус, товсту кишку і частину тонкої, встановивши мішок для ілеостоміі на животі.



Жити з таким "аксесуаром" - непросте рішення. Його потрібно спорожняти кожні кілька годин і кожні декілька днів змінювати на новий. Але 33-річна заміжня мати двох дітей не шкодує, що колись зважилася на цей крок. Навпаки: жінка закликає людей з аналогічним захворюванням припинити соромитися власного тіла і того, ким вони є.



На своїй сторінці в Facebook жінка публікує селфі, на яких гордо позує з мішечком. Кристал доводить, що всупереч захворюванню можна жити дуже насиченим і повноцінним життям.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще


"Уже минуло майже 11 років після операції. У мене були дві резекції кишечника, і тепер залишилося 1,75 м кишечника. Моє тіло зруйноване і розбите. Я вижила. Я дивилася на своє тіло і ненавиділа його.

Зневажала те, що мені довелося зробити операцію. Мені були огидні мої шрами і ця сумка. Я боялася, що мене не вважатимуть привабливою. Але мене полюбили. Для когось впевненість - найсексуальніша річ", - пише американка.



Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як американця все життя мучить "прокляття Ундіни".