Користувачів соцмереж здивував поїзд, який порушив усі можливі закони фізики. Він рухався по кривій колії, яка більше нагадувала атракціон "американські гірки".

Відео опублікували в Facebook. Користувачам було складно повірити, що поїзд може рухатися по такій ділянці залізниці і не перекинутися. Адже він мав би вже давно піти під укіс. Швидкість у нього була досить високою, як для такої якості дороги.

Train Goes Down Wonky Track

How did the train not derail on this wonky track? 😱🚂

Posted by LADbible on Sunday, 3 September 2017

Лише за кілька годин відео переглянули понад п'ять мільйонів чоловік. Користувачі відмовлялися вірити, що ролик не змонтований спеціально. Всіх цікавило, де ж прокладають такі колії і хотіли б проїхатись на такому поїзді.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Що взагалі коїться в цьому світі?", "Я так розумію це страшний економ-клас", "Залізниця для самогубців", - прокоментували відео в соцмережі.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, "Укрзалізниця" похвалилася кількома новими вагонами.