Влада Пуерто-Ріко і американського штату Флорида оголосили режим надзвичайної ситуації. Причиною цьому послужив ураган "Ірма", який насувається на американське узбережжя.

Про це повідомляє Fox News. Ураган набирає обертів і вже посилився до четвертої категорії з п'яти можливих. Всередині циклону швидкість вітру досягає 209 км / ч.

Глава Пуерто-Ріко Рікардо Росельо сказав, що незважаючи на економічні труднощі всередині країни, бюджет має кошти на надзвичайні ситуації. З казни виділять на ці потреби 15 мільйонів доларів.

У свою чергу, губернатор Флориди Рік Скотт заявив, що надзвичайні режим вводиться "на території всіх 67 округів штату". Ураган "Ірма", за його словами, загрожує життю людей.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Поки так і не вдалося розрахувати точний маршрут, по якому пронесеться стихія. Зараз ураган просувається з центральної частини Атлантичного океану в бік Карибського басейну.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, США оговтуються після урагану "Харві", але деяким регіонам країни загрожує екологічна катастрофа.