Сьогодні, 2 серпня, в Україні офіційно відзначають День Високомобільних Десантних Військ.

На торжество в Києві з'їхалися українські бійці зі своїми дітками, одягненими у форму десантних військ.

"Схоже, в Україні десантниками не стають, а все-таки народжуються", - написала прес-служба Міноборони на своїй сторінці в Facebook.

Наших десантників традиційно вважають елітними підрозділами армії. Вони не один раз демонстрували свою відвагу і самовідданість у гібридної війні на Донбасі.

Читайте також: Сьогодні в Україні святкують день ВПС (фото)

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Наймолодшу на даний момент десантну бригаду створили навесні 2014-го і відразу ж направили на захист українських територій на Сході України. Бійці героїчно буквально "зубами" тримали Луганський аеропорт з березня по серпень 2014-го.

Подвигам хлопців присвячений кліп і пісня відомого українського виконавця та лідера гурту "Тартак" Олександра Положинського "Ніхто, крім нас" - цей девіз десантників, як не можна краще відображає всю міць і самовіддачу бійців ВДВ, їх готовність боротися до кінця.