Влада Пуерто-Ріко і американського штату Флорида оголосили режим надзвичайної ситуації. Причиною цьому послужив ураган "Ірма", який насувається на американське узбережжя.

Про це повідомляє Fox News. Ураган набирає обертів і вже посилився до четвертої категорії з п'яти можливих. Всередині циклону швидкість вітру досягає 209 км / ч.

Глава Пуерто-Ріко Рікардо Росельо сказав, що незважаючи на економічні труднощі всередині країни, бюджет має кошти на надзвичайні ситуації. З казни виділять на ці потреби 15 мільйонів доларів.

У свою чергу, губернатор Флориди Рік Скотт заявив, що надзвичайні режим вводиться "на території всіх 67 округів штату". Ураган "Ірма", за його словами, загрожує життю людей.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Поки так і не вдалося розрахувати точний маршрут, по якому пронесеться стихія. Зараз ураган просувається з центральної частини Атлантичного океану в бік Карибського басейну.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, США оговтуються після урагану "Харві", але деяким регіонам країни загрожує екологічна катастрофа.