Курс найпопулярнішої на сьогоднішній день криптовалюти Bitcoin, після періоду рекордно зростання, різко пішов вниз. Разом з нею впала і інша електронна валюта Ethereum.

В ніч з 4 на 5 вересня вартість Bitcoin на торгах опустилася до позначки 4037 доларів. Курс лише за ніч обвалився на 20%, в порівнянні з попереднім рекордним показником в 5012 доларів. Вартість криптовалюта коливалася і наблизилася до позначки 4324 доларів.

Курс іншої популярної криптовалюти - Ethereum - також стрімко почав втрачати позиції. На початок вересня він був на рівні 388 доларів, а 5 вересня курс опустився до 287 доларів. Ціна криптовалюти за кілька днів впала майже на 30%.

Зазначається, що за біржовими даними coinmarketcap, ринкова капіталізація Bitcoin опустилася з більш ніж 82 мільярдів до трохи більше 67 мільярдів доларів. Загальна ринкова вартість криптовалюта на ринку становить більше 137 мільярдів доларів. Лише пару днів тому показник був на рівні 180 мільярдів доларів.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, криптовалюта Bitcoin на початку вересня побила свій же рекорд. Курс перевищив позначку в 5 тисяч доларів.