Міністр соціальної політики Андрій Рева, який зовсім недавно нарікав на щедрий раціон українців, отримав надбавку до зарплати. Через це йому довелося внести зміни в свою електронну декларацію.

Його звітність можна побачити на сайті НАЗК. "Міністр-дієтолог", згідно з декларацією, отримав за серпень зарплату в сумі 81 тисяча 162 гривні.

У документі зазначено, що за липень Рева заробив 102 тисячі гривень. 48 682 гривень із загальної суми йому виділили в якості матеріальної допомоги на оздоровлення. Без цієї фінансової допомоги міністр заробив 53 тисячі 318 гривень. Це майже на 30 тисяч менше, ніж за серпень.

Раніше міністр соцполітики Андрій Рева заявив, що українці витрачають половину заробітку на харчування, тому що багато їдять.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, експерти дохідливо пояснили міністру соцполітики Андрію Реві, чому українця так багато грошей витрачають на продукти.