Українські вболівальники із завмиранням серця чекають вечора –збірна зіграє з командою Ісландії у Рейк'явіку. І поки скептики та оптимісти роблять свої ставки, заядлий футбольний фанат Сергій Притула точно впевнений: наші найкращі у будь-якому випадку.

На своїй сторінці у Facebook гуморист згадав, як перший раз поїхав підтримувати улюблену команду за кордоном – у 2000-му вони грали на Вемблі, ще до його реконструкції. Тоді, як зізнався ведучий, він і сам був "на заробітках", тому пропустити таке не міг.

Коли фінансове становище дозволяло їздити частіше, Притулу ніби підмінили: практично жоден матч не обходився без його участі із 2008 року. І цього разу вирішив підбадьорити футболістів перед відповідальною грою:

"Сьогодні буде бій. Я в це вірю. Я це знаю. Один бій буде на полі. Інший на трибунах. Хлопці будуть робити свою справу, а ми - фани, будемо робити все, щоб вони чули, що грають не на самоті. Нас буде 600-700, проти цілого стадіону вікінгів, але ви нас почуєте… По конях! На Рейк'явік!!!", - додав він.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Притула розчулив прихильників відвертим зізнанням.

Популярні новини зараз
Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще