Кремлівська дієта відноситься до низьковуглеводних. За словами фахівців, на ній можна скинути до 15 кілограмів за місяць. Але це, звичайно ж, якщо ваша стартова вага була досить великою.

Правила

Кожен продукт має свою "ціну", яка визначається кількістю вуглеводів - 1 грам = 1 очко, пише Clutch.

Етапи

Дієта складається з чотирьох етапів, протягом яких регулюється споживання вуглеводів.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Етап 1 (два тижні)

Максимальна кількість очок - 20 на день.

Це найскладніший період, коли організм перелаштовується на новий спосіб отримання енергії, а ви вчитеся контролювати кількість вуглеводів.

Увага: не варто налягати на білкову їжу - це може привести до захворювання нирок.

Етап 2 (1,5-2 місяці)

Після того, як організм почав спалювати свої запаси жирів, можна поступово збільшувати норму вуглеводів - приблизно на 5 очок на тиждень. Якщо ви перестанете втрачати вагу і почнете її набирати, перегляньте меню - можливо, у вас є індивідуальна непереносимість якогось продукту.

Етап 3 (поки не досягнете "ідеальної" ваги)

Продовжуйте збільшувати кількість вуглеводів, але вже на 10 балів на тиждень. Якщо почнете набирати вагу - поверніться до другого етапу. Якщо досягли мети - переходьте на наступний.

Етап 4 (до кінця життя)

Головне завдання - утримувати вагу, навчившись споживати необхідну кількість вуглеводів і не зловживати ними.

Таблиця балів:

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв, як високе споживання жирів впливає на організм.