Росія поступово почала виводити власне озброєння з окупованих територій – інформація про це неодноразово надходить із різних джерел. Найманців фактично залишили без житла, і тепер вони масово тікають до РФ.

Відповідну заяву в коментарі "Апострофу" зробив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій України Юрій Гримчак.

За його словами, деякі терористи знайшли собі притулок у невизнаних республіках, наприклад Абхазії.

"Росіяни почали вивозити (із Донбасу. - "Гордон") особливо цінне військове спорядження. Можливо, не танки з артилерією, тому що це не настільки велика цінність... Вивозять те, що називається особливо цінним військовим майном. Наприклад, РЕБ - комплекси радіоелектронної боротьби. Була у мене інформація, що почали виводити антибатарейні системи", - додав Гримчак.

Заступник міністра, посилаючись на дані з анонімних джерел, запевнив: РФ може остаточно припинити фінансування так званих Л/ДНР.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Останнє, що було - і це вже підтверджують неодноразово, - що фінансування цих ОРДЛО наступного року Російська Федерація припиняє. Вони не закладають витрати на "народні республіки" в бюджеті-2018", - підкреслив він.

Як повідомляв портал "Знай.ua", журналіст показав зворотний бік закону про реінтеграцію Донбасу.