Народні депутати 5 вересня зібралися на засідання Верховної Ради після майже двомісячних канікул. Вони поділилися в соцмережі своїми враженнями від тривалого відпочинку.

Про це повідомляє "Сегодня". Лідер Радикальної партії Олег Ляшко вирішив провести канікули в Європі. Він полетів разом із сім'єю в Барселону.

Нардеп від "Самопомочі" Єгор Соболєв залишився в Україні. Він зі своїми рідними відпочивав у селі Лебедівка в Одеській області. Дружина політика Марічка Падалко розповіла, що два попередні роки сім'я відпочивала в Херсонській та Миколаївській областях. Лебедівка, за її словами, дуже приємно здивувала чистим морем і якісним обслуговуванням.

Представник фракції "БПП" Андрій Антонищак літав на канікулах в Мілан. Він відпочивав разом із позафракційним депутатом Богданом Матковським. Крім того, політики встигли побувати в суді на допиті у справі проти бійця Нацгвардії Віталія Марківа. Під кінець Антонищак разом із сім'єю відправився на Крит.

Народний обранець Віталій Купрій влітку встиг відвідати половину країн Європи. Канікули він провів у Сербії, Греції, Македонії, Болгарії, Угорщині, а також Грузії. День народження політик вирішив відсвяткувати у відкритому морі. Він провів його на борту яхти.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нардеп Ганна Романова популяризує свій проект "Мандруй Україною". Вона встигла побувати в декількох містах країни. Політик відвідала Чернігів, Запоріжжя, Харківщину, а також здійснила круїз по Дніпру.

Нардеп Світлана Заліщук від фракції "БПП" провела останні дні літа в лісі. Вона гуляла зі своїм собакою і похвалилася тим, що подолала 23 кілометри.

Нардеп Мустафа Найєм каже, що у відпустку в цьому році вирватися не зміг. Але поїхав на вихідні в Холодний Яр.

Соратник Ляшка по Радикальній партії Ігор Мосійчук в кінці вирішив відвідати Одесу на свято Дня міста. До цього політик відпочивав у Варшаві. Там, за його словами, він нібито спілкувався з польськими чиновниками та громадськими діячами.

Представник "Народного фронту" Вікторія Сюмар написала у соцмережі, що влітку побувала в Майорську з колегами. У місті, за її словами, вони намагалися вирішити проблему з місцевим водопроводом.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, нардеп Юлія Тимошенко вирішила оригінально відзначити початок парламентської сесії.