Британські дослідники з компанії Happiness Works розібралися, в тому, з якого віку людина найбільш сильно починає ненавидіти свою роботу.

Вченим з британської компанії Happiness Works вдалося зрозуміти, в якому саме віці середньостатистичний працівник втрачає інтерес до своїх службових обов'язків, а часом і до життя в цілому. Саме в цей період, як вважають дослідники, люди починають ненавидіти працю, якою вони займаються, і вдаються думки про помилковість власного життєвого вибору.

Отримані в результаті дослідження дані були опубліковані зарубіжними ЗМІ. Висновки невтішні: найбільш продуктивний вік людини, десь між 35 і 50 роками як правило супроводжується станом зневіри і розчарування. Вочевидь це пов'язано з тим, що до 35 людині стає зрозуміло, що молодість пройшла і труднощі на роботі мають не тимчасовий характер, а сама робота не стане легше.

Тим не менш, переступивши 50-річний бар'єр, людина знову знаходить у собі сили любити життя і деколи навіть отримує задоволення від роботи. Попутно дослідники з'ясували, що саме викликає невдоволення більшості трудящих. Серед дратуючих факторів, як найбільш поширені виділяються відсутність або нестача друзів, постійна напруга,не спадаюча навіть на вихідних і недооцінка керівництвом заслуг працівників.

Нагадаємо, що раніше портал "Знай .ua" публікував перелік професій, які найчастіше призводять до психічних розладів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще