Їдальня Верховної Ради, певно, скористалася безвізом і "переїхала" до Європи. Дивлячись на список делікатесів, якими годують народних обранців, починає здаватися, що ви вже не в Україні, а в Італії.

Про це на сторінці у Facebook написала журналістка Олена Коваль.

"У їдальні ВР закон про асоціацію точно запрацював! Кількість делікатесів на один квадратний метр зашкалює! Італійський привіт: брускета з сьомою – 39.88 грн! Капрезе – 53.45 грн! Філе сьомги – 133.00 грн! Сьомга запечена – 126.98 грн! І вишеньки на торті – тигрові креветки – 146.23 грн! Та сьомга на спаржевій подушці – 275.28! До речі, до обіду всі креветки розібрали!", – розповіла вона.

Аби не бути голослівною, меню журналістка доповнила знімками вишуканих страв для депутатів. Тож побачити, як вони шикують на гроші українців, можна на власні очі.

Згодом Коваль видалила публікацію. Проте запізно – інформація вже пішла в народ.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", депутати не пошкодували грошей українців на килим для Ради.