Російський Перший канал відмовився від проекту "Бабий бунт" відомої ведучої Ольги Бузової.

Як пишуть російські ЗМІ, інформація про те, що Бузова стане обличчям головного російського телеканалу, виявилася передчасною. Як кажуть джерела, посилаючись на керівництво "Останкіно", шоу Бузової "Бабий бунт" на Першому не вийде.

Перш за все, керівництву кремлівського каналу не сподобався рівень пілотного випуску. При цьому вказується, що рішення про те, що Бузової на Першому не буде прийняли давно. Тому чутки про гучний трансфер Бузової з ТНТ на Перший здивували телевізійників.

Що буде з "Бабьим бунтом" поки невідомо. Можливо цей продукт захочуть побачити на інших каналах.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що російська теле- і радіоведуча, модель і співачка Ольга Бузова розбурхала частину своїх передплатників відвертим фото. На фото селебріті знялася в яскравих коротких шортах, які виявилися настільки короткими, що частина "принад" жінки постала перед шанувальниками.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще