68-річний американський рокер Оззі Осборн виявився ще більшим казановою, ніж усі думали. Виявляється, у музиканта було аж шість коханок.

Про походеньки Осборна у відвертому інтерв’ю розповіла його вірна дружина Шерон, пише The Telegraph.

"Це була не одна жінка. Їх було шість. Якась російська дівчина-підліток, потім масажистка в Англії, наша масажистка (у Штатах), потім наша кухар", - зізналася 64-річна ведуча.

Про зради чоловіка Шерон дізналася випадково. Під час затишного сімейного вечора перед телевізором вона раптово отримала електронний лист від Оззі. Однак виявилося, що адресовано його було зовсім не їй, а одній із численних коханок музиканта.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"У нього були жінки у різних країнах. У принципі, якщо ти жінка, яка масажує спинку Оззі, чи готує йому їжу, то хай тебе Бог береже", - пожартувала Шерон.

Втім, ведуча впевнена: жодна з коханок не значила багато для Осборна. Стосунками із ними він лише заповнював порожнечу всередині.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", психологи перевірили відоме прислів’я про зраду.