Головними атрибутами дітей українських депутатів є дорогі автомобілі, брендові речі і відпочинок на дорогих курортах та в елітних ресторанах.

Як українські мажори провели літо, показали журналісти програми "Гроші". Назар Бабенко, син народного депутата Валерія Бабенка, катається по Дніпру на Роrѕсhе Cayenne за 3,5 млн грн. Ще у нього є Mercedes за 2 мільйони. З дорогих іграшок годинник. На фото він показує Rolex з білого золота з діамантами.

У Instagram Дмитро Каратуманов, син депутата Харківської облради і екс-нардепа Олега Каратуманова, разом з дівчатами і фото з відмінного відпочинку показує Mercedes, ціна якого сягає 6 мільйонів гривень. Каратуманов відпочиває на острові Занзібар і ласує устрицями в Куршавелі.

Дочка заступника мера Дніпра Світлани Єпифанцевої - Анна Єпифанцева хвалиться в соціальних мережах сумочкою від Chanel за 80 тисяч гривень.

Роман Миримський, син екс-депутата Верховної Ради Льва Миримського, їздить на Bentley за 5 мільйонів гривень. Причому, за кермо сідає не завжди тверезим.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в мережі з'явилося відео з камер спостереження, де відобразили автомобіль, в якому знаходився син скандального нардепа Нестора Шуфрича.