Українського політв’язня Станіслава Клиха тримають у психіатричній лікарні в Челябінській області.

Таку інформацію на запит Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Валерії Лутковської дала її колега з РФ Тетяна Москалькова. Відповідна інформація оприлюднена на сайті українського омбудсмена.

"Станом на 4 вересня 2017 року Станіслав Клих перебував на стаціонарному лікуванні у філіалі психіатричної лікарні Федеральної казенної установи охорони здоров’я "Медико-санітарна частина №74 Федеральної служби виконання покарань" Росії в Магнітогорську", - повідомила російська сторона.

Москалькова додала, що політв’язня госпіталізували "за власною письмовою згодою" і вже найближчим часом його випишуть, оскільки стан чоловіка поліпшився.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", українця Клиха в Росії звинуватили в участі в бойових діях в Чечні в 1990-х роках і засудили до 20 років колонії суворого режиму.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще